Carta Motivació per DBA Som Energia

Hola,

Em dic Daniel  i sóc administrador de sistemes Linux.

Em presento a la vostra oferta d’Administrador de Sistemes perquè estic molt interessat en treballar a Som Energia. Em sembla un projecte molt engrescador i amb molt d’èxit, on m’agradaria sumar el meu granet de sorra.  Des d’adolescent un dels meus principals interessos socials han sigut els canvis en el model de consum i les energies renovables.

Encara que últimament la meves tasques han sigut més de suport tècnic, tinc 22 anys d’experiència administrant servidors Linux, des de intranets a hostings), i actualment vull focalitzar-me en aquest perfil, especialment a una cooperativa d’economia social i solidària com Som Energia.

Espero tenir l’oportunitat de donar-vos més detalls en una entrevista personal.

Atentament,
Daniel Monte