Servei Assistència Tècnica

Reparació PIMES

Cap empresa, gran o petita, no pot permetre’s el luxe de deixar de funcionar a causa d’una avaria informàtica o d’una desconfiguració. Per evitar-ho, la nostra empresa us ofereix els nostres serveis per tal que ens pugueu avisar per qualsevol incidència i nosaltres us la puguem resoldre.

Podem solventar-vos els problemes que puguin sorgir amb una instal·lació o configuració complicada. Disposem de servei de posada en marxa d’equips nous a domicili.

Sabem de la importància que atorga qualsevol empresa a les seves dades; per això, les tractem amb la màxima seguretat i en tenim una cura extrema de la privacitat i la integritat. I, per si això no fos prou, som especialistes a recuperar-les si s’esdevé una pèrdua. Tant si el causant és un virus o una errada (humana o del sistema) fóra bo que us poséssiu en contacte amb nosaltres el més aviat possible, perquè, tot i disposar de les eines necessàries per intentar salvar al màxim nombre de dades que es puguin, milloren en efectivitat si les fem actuar de seguida.

Per a més informació


Manteniment PIMESManteniment

Un bon manteniment del sistema informàtic pot evitar reparacions posteriors més cares i aparatoses.

El nostre servei de manteniment us redueix el nombre d’avaries que poden paralitzar les vostres empreses. Si se us esdevé cap contingència, la reparació del sistema informàtic és prioritària.

També podeu aprofitar-vos del nostre servei d’assessoria per posar-vos al dia de les noves tecnologies, per informar-vos abans d’adquirir un nou producte o simplement per solucionar qualsevol dubte sobre l’ús del vostre sistema informàtic.

Ens ajustem a les vostres necessitats per acordar un pressupost a la vostra mida.

Per a més informació