Agoranet

Qui som

Agora Net Servicios Telemáticos SL és una empresa dinàmica amb vint anys d’experiència.

En primer lloc, ens adrecem a les petites empreses que tenen una infraestructura informàtica i que per tant necessiten un manteniment i una assessoria contínua o puntual, però que estan mancades d’un informàtic en plantilla. A més, tenim serveis enfocats a la mitjana empresa, com ara servidors o desenvolupaments personalitzats.

Nosaltres serem el seu propi departament informàtic. El nostre principal objectiu es aconseguir treure el màxim rendiment als seus sistemes, per això, oferim a la seva PIME contractes a mida per a reduir el cost total de la seva infraestructura.

El nostre Servei Tècnic (SAT) s’encarregarà del manteniment i posada a punt de la seva infraestructura informàtica i l’assessorarà adaptant-se a les seves necessitats i ajudant-lo en l’expansió del seu propi negoci. Això, inclou la possibilitat d’adquirir equips nous o de segona mà totalment garantits.

Som especialistes en la programació d’aplicacions web, però també tenim dissenyadors en el nostre equip que aconsegueixen els millors acabats gràfics. Per tant, quan pensi en la seva pàgina web, ja sigui senzilla o per a un entorn corporatiu, pensi en nosaltres.

A més de tot això, muntem servidors amb Linux, un sistema operatiu lliure en plena expansió, per la seva elevada fiabilitat i estabilitat. Ja sigui un servidor local o un servidor d’Internet, li instal·larem el sistema que millor s’adapti a les seves necessitats. Pensi a més que el programari lliure ens permet oferir solucions d’alta qualitat a preus molt competitius. Com a complement, també oferim solucions de connectivitat i allotjament a Internet.