Assessoria

Consultoria

Per trobar la millor solució informàtica per a la vostra empresa són necessaris dos requisits fonamentals:

  1. Conèixer la vostra empresa: els vostres documents, la metodologia de treball, etc.
  2. Conèixer la tecnologia informàtica i com s’ha d’aplicar.

La figura del consultor cobreix el segon requisit. És la persona que, amb la seva tasca i la seva experiència, aporta els coneixements tècnics que permeten adaptar la tecnologia a la vostra manera de treballar.

No cal dir que aquesta solució és sempre molt més fàcil, ràpida i econòmica que no pas la contractació en plantilla d’un expert que estigui al dia de la tecnologia.

Per nosaltres, la idea, en definitiva, és simple: treballar en equip amb la vostra empresa, aprendre i conèixer en profunditat les dades que maneguen i tot allò que esperen quan les processen, per, més tard, estudiar-les i informar de les millor solucions possibles.

D’aquesta manera, formem part de la vostra empresa i us ajudem a dissenyar, implantar i posar en marxa la infraestructura informàtica més adequada i amb el menor cost possible.

I si és que encara us queden dubtes, penseu que l’assessorament d’un consultor especialitzat sempre contribuirà a aconseguir una millor rendibilitat de les vostres inversions. Cada hora d’assessorament us estalviarà temps i, sobretot, el risc de prendre decisions inadequades.

Consulteu-nos, estem al servei de la vostra empresa.

Assessoria de protecció de dades

Moltes empreses s’adonen de la importància de la seva informació quan han tingut una incidència i corren el risc de perdre-la.

Us proposem millors formes de protegir les vostres dades, mitjançant suports físics i mètodes d’accés i de treball.

Assessoria de programari lliure

Sabia que hi ha alternatives lliures i gratuïtes per fer servir a l’oficina sense pagar caríssimes llicències pel software, i legalment?

Us assessorem perquè pugueu canviar el vostre obsolet Office pel LibreOffice.

Si voleu anticipar-vos a la competència, us podem aplicar un pla complet de migració a programari lliure, incloent-vos-hi aplicacions i sistema operatiu.

 

Entre els programes que us podem aconsellar i oferir destaquen entre altres:

  • Facturascripts per la gestió econòmica de l’empresa
  • FarmOS per la gestió agrícola i ramadera
  • Moodle per crear entorns virtuals d’ensenyament
  • WordPress com gestor de contingut per la vostra web.